Werken op digitale wijze

Corona podotherapie

Beste cliënt, Goed nieuws!


De praktijk is nog steeds open, maar we werken op een vernieuwde digitale wijze. Wanneer u lichamelijke klachten heeft kan u ons telefonisch contacteren via 0164-312 312. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we een afspraak inplannen om te beeldbellen.
Tijdens het beeldbellen gaan we uw vraag verder beluisteren en bevragen. Hierdoor komen we te weten of u nood heeft aan zorg en of wij die kunnen leveren. We rekenen een klein consult van €35 aan deze wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. 

Moeten er toch zolen opgemeten worden, hoe?

We plannen, kort na het online consult, een afspraak in op onze praktijk in Bergen op Zoom. Uw afspraak wordt zo ingepland dat u niet in contact komt met andere patiënten. Hier worden de nodige onderzoeksgegevens verzameld. U loopt over de drukmeetplaat, er wordt een afdruk van de voeten genomen, uw voetstand wordt bekeken. Dit doen we met het in acht nemen van de noodzakelijke veilige afstand. Daarnaast draagt de podotherapeut handschoenen, een mondmasker en een bril. We rekenen hiervoor een klein onderzoek aan van €45.
Na het verzamelen van uw onderzoeksgegevens verlaat u terug de praktijk. De podotherapeut zal dan de hele ruimte reinigen voor de volgende cliënt. De uitleg die u normaal krijgt over uw klacht en wat we er aan kunnen doen zal u later ontvangen. Uw zolen zullen u per post toegestuurd worden met bijgaande uitleg over het eerste gebruik en het onderhoud. De prijs van uw zolen varieert van €78 tot €153. Dit is afhankelijk van leeftijd en materiaal. De correcte prijs wordt u bij het eerste online consult meegedeeld.
1 week na het opsturen van de zolen nemen we met u telefonisch contact op. We bevragen u of de zolen goed zijn aangekomen en ze in de schoenen passen. Indien nodig gaan we even beeldbellen om de antwoorden op uw vragen meer te verduidelijken. Daarnaast zullen we u verder helpen met behulp van opgenomen instructievideo’s. 
We plannen een controle in na 6 weken. Dit zullen we telefonisch of via beeldbellen doen. Als hieruit blijkt dat we een aanpassing moeten uitvoeren aan de zolen dan plannen we een afspraak in op de praktijk. Wederom zullen we de dan geldende maatregelen respecteren.

Reeds gekende klanten

U bent een gekende klant en wenst een exacte kopie van uw reeds bestaande zolen, want u heeft geen klachten? Neem dan even contact op via 0164-312 312 of 0165/223 223. U kan ook mailen naar contact@podolympia.nl