Podolympia team | Podolympia

Podolympia team

Het team van Podolympia

Het team van Podolympia is een mix van jonge en ervaren podotherapeuten. Wat ze gemeenschappelijk hebben: een grote interesse in sport en beweging. Ze kennen de frustraties door blessures en de nood om te sporten. Die passie voor sport en podotherapie combineren ze in hun praktijk.

Maak hier kennis met het team dat je helpt om je sportieve doelen te bereiken.

Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.
Michael Jordan

Tom Van Dijck - Podotherapeut, Eigenaar Podolympia

contact@podolympia.nl

In 2007 rondde Tom zijn opleiding podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent af. Daarna opende hij meteen zijn eerste praktijk rond Antwerpen. Daarna volgden er praktijken in Roosendaal en Ossendrecht.

Daarnaast ging hij aan de slag als podotherapeut in het Park Medisch Centrum in Rotterdam. Samen met orthopedisch chirurg dr. Boetes leidde hij daar het spreekuur, en was daarmee een pionier in de Nederlandse voetzorg. Tot 2015 heeft hij dit spreekuur met veel plezier geleid. 

Samenwerking met andere zorgverleners staat bij Tom nog altijd hoog in het vaandel.

Door zijn grote interesse in de wetenschap schreef hij meerdere artikels voor het vakblad PODOSOPHIA, en volgt hij regelmatig bijscholingen.

Nils De Groot - Podotherapeut, Eigenaar Podolympia

contact@podolympia.nl

Nils ronde zijn opleiding aan de Artevelde Hogeschool te Gent af in 2013. Hij ging meteen aan de slag als podotherapeut bij Podolympia. Door zijn grote enthousiasme stapte hij in 2017 zijn mee in als mede-eigenaar. Samen met Tom Van Dijck runt hij de praktijken van Podolympia.

Nils heeft een passie voor sport en is altijd op zoek naar sportieve uitdagingen. Je vindt hem terug op zijn racefiets, op het voetbalveld of op zijn loopschoenen.

Door zich regelmatig bij te scholen blijft hij zich verder verdiepen en  volgt hij de laatste ontwikkelingen in de sport- en kinderpodotherapie.

Anes Royens - Podotherapeute

contact@podolympia.nl

Anes studeerde in juni 2018 af als bachelor in de podologie aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Door haar grote interesse in sport en het begeleiden van sporters, rondde ze al eerder een opleiding als sportverzorger af. 

Daarna ging ze meteen aan de slag bij Podolympia, waar ze alle dagen met veel enthousiasme voor je klaarstaat. Je vindt haar voornamelijk terug in de praktijk in Roosendaal. Sinds 1 januari 2020 runt ze ook haar eigen praktijk thuis.

Pieter Vermeiren - Podotherapeut

contact@podolympia.nl

Pieter studeerde in september 2017 af als podoloog aan de Arteveldehogeschool in Gent. Na een succesvolle stage bij Podolympia, startte hij als podoloog in regio Amsterdam. Met twee jaar ervaring in Amsterdam op zak, kwam Pieter het Podolympia-team versterken en startte hij zijn praktijk in Schoten.

Pieter spitst zich vooral toe op onderbeenklachten van sportbeoefenaars. Hij heeft een opleiding sportpodologie afgerond in België en is nog steeds volop bezig om zichzelf hier zoveel mogelijk te ontwikkelen, en kennis te vergaren.

Pieter is een echte avonturier. In zijn vrije tijd vind je hem op de judomatten of in de bergen waar hij zijn passie canyoning uitoefent.