Podotherapie Bergen op Zoom Noord | Podolympia

Podotherapie Bergen op Zoom Noord

Podotherapie in Bergen op Zoom Noord

Op onze locatie in Bergen op Zoom (Noord), gelegen aan de Fruiteniersdreef, kan u terecht voor alle klachten die hun oorsprong hebben aan de voet of die gelegen zijn aan de voet. De praktijk is ontstaan door een samenwerking met Fysio Active waardoor er korte lijnen zijn met het fysio team.

U wordt hier van top tot teen gescreend in functie van uw klachten. We bekijken hoe uw lichaam functioneert en analyseren hieruit de mogelijke oorzaken van uw klacht. We stellen hierna een behandelplan voor en geven advies op maat. 

De praktijk bevindt zich op het gelijkvloers in het gebouw naast de phonehouse. Naast podotherapie vindt u ook fysiotherapie en ergotherapie in de groepspraktijk van Fysio Active. Wanneer u aankomt dient u op de deur open te duwen. Nadat u door de inkomhal bent gelopen is het links de gang in. Daarna neemt u plaats in de wachtzaal tot u binnen wordt geroepen. U mag zich antlijd aanmelden bij de balie van Fysio Active.

Behandelaars op locatie: Pieter Vermeiren

Hoe bereikt u onze praktijk

De gebouw is gelegen aan de kruising van Randweg Noord en de Marconilaan Noord. De praktijk bevindt zich naast de phonehouse.

Fiets: Zet hem voor de praktijk in het fietsenrek

Openbaar vervoer: Op een 600m wandelen is er de mogelijkheid om bus 111 te nemen aan halte Ravelstraat. Meer info: Bravo info

Auto: vooraan aan de praktijk bevindt zich een ruime gratis parking.