Podotherapie Sint Maartensdijk | Podolympia

Podotherapie Sint Maartensdijk

Podotherapie in Sint Maartensdijk (Medisch centrum Pluimpot)

In dit spiksplinter nieuws medisch centrum "de pluimpot" kan u terecht voor alle klachten die hun oorsprong hebben aan de voet of die gelegen zijn aan de voet. U wordt hier van top tot teen gescreend in functie van uw klachten. We bekijken hoe uw lichaam functioneert en analyseren hieruit de mogelijke oorzaken van uw klacht. Hierna zal er een behandelplan opgesteld worden en advies op maat gegeven worden.

Het nieuwe gebouw komt tegenover zorgaanbieder Allévo. Er is naast de vier huisartsen en centrale apotheek plaats voor fysio- en osteopathie, maar ook voor een logopedist, verloskundige, diëtist, podotherapeut en psycholoog. Ook biedt het centrum zorg aan huis voor kwetsbare ouderen en een avondspreekuur.

Hoe bereikt u onze praktijk in Sint Maartensdijk?

Fiets: Deze kan u buiten in het fietsenrek plaatsen

Openbaar vervoer: Op een kleine 350m wandelen is er de mogelijkheid om bus 107,108, 602,618 of 644 te nemen aan halte St.Maartensdijk, Prov.weg. Meer businfo klik hier

Auto: Er is gratis parking voorzien bij het gebouw. Aan de inkomzijde van het gebouw vindt u ook gehandicapten parking terug.